VEHICULE RULATE APPROVED

PROMISIUNEA PRIVIND VEHICULELE JAGUAR APPROVED

Când nu vă puteţi da seama că este un vehicul rulat/de ocazie, vehiculul este Jaguar Approved

PROMISIUNEA PRIVIND VEHICULELE JAGUAR APPROVED

PROMISIUNEA PRIVIND VEHICULELE JAGUAR APPROVED

Fiecare vehicul Jaguar este la fel de însufleţit ca în ziua în care a fost creat, indiferent dacă este nou sau Approved. Aşadar, puteţi avea certitudinea că vehiculul dvs. Jaguar Approved este autentificat, revitalizat şi la fel de viu ca în ziua în care a fost creat. Pentru a garanta faptul că pleacă de la distribuitor într-o stare optimă, s-a pus în aplicare o promisiune pentru client privind vehiculul Approved. Aceasta vă conferă linişte deplină şi vă asigură că vehiculul vă oferă cea mai captivantă experienţă de condus posibilă.
 GARANTIE JAGUAR APPROVED 2 ANI IN LIMITA A 150.000 DE KM

GARANTIE JAGUAR APPROVED 2 ANI IN LIMITA A 150.000 DE KM

Garanţia Jaguar Approved este oferită exclusiv pentru vehiculele cu vechimea sub 5 ani, care au parcurs mai puţin de 100.000 kilometri în momentul achiziţiei şi este valabilă printr-un Distribuitor Jaguar autorizat.

Această acoperire cuprinzătoare este echivalentul unei garanţii pentru vehicul nou. Se folosesc numai piese Jaguar originale, garanţia acoperă reparaţii pentru defecţiuni mecanice şi electrice bruşte şi inopinate, iar lucrările sunt efectuate întotdeauna de tehnicienii noştri instruiţi. Nimic mai puţin. Nu există limită la numărul de cereri pe care le puteţi face, până la preţul de achiziţie al vehiculului, iar Garanţia acoperă o perioadă de minimum doi ani. Aceasta este disponibilă numai prin intermediul unui Distribuitor Jaguar autorizat.
ASISTENTA RUTIERA TIMP DE 24 DE LUNI 24/7 IN EUROPA SI MAREA BRITANIE

ASISTENTA RUTIERA TIMP DE 24 DE LUNI 24/7 IN EUROPA SI MAREA BRITANIE

Asistenţa Jaguar este un program de asistenţă cuprinzător, conceput special pentru şoferii de vehicule Jaguar, pentru a le oferi linişte absolută. Programul furnizează asistenţă pentru orice urgenţă automobilistică, de la imobilizare cauzată de defecţiune sau de accident, până la urgenţe minore, precum pană de pneu sau pierderea cheilor.

Toate vehiculele Jaguar Approved sunt acoperite pe întreaga perioadă de garanţie de Asistenţa rutieră din tarile europene si Marea Britanie. Aceasta funcţionează 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an şi include pornirea de acasă, închirieri de vehicule, pregătiri de călătorie ulterioară, relivrarea vehiculului, cazare şi serviciul de management în caz de accident. Toate sunt incluse.